מה אם הייתי אומרת לך שמאחורי כל עוגה יפה באינסטגרם
לא תמיד מסתתרות שעות ארוכות של עבודה?
ואיך היית מרגישה אם היית מגישה לשולחן את העוגות והעוגיות שהכנת וכולם מתענגים על כל ביס ולא מפסיקים להלל אותך ולשאול:
ממי הזמנת???
אין מצב שאת הכנת את זה!!!!
את חיייבת לתת לי מתכון.
אלווופה
איזה ביס!!
ועוד ועוד ועוד….
שמי ליאור, אני קונדיטורית ובעלת קייטרינג חלבי בוטיק.
את דרכי בעולם האפייה התחלתי לפני 5 שנים, בדיוק מהנקודה הזאת, במכירות שישי של עוגות ועוגיות.
מכרתי מאות אם לא אלפים של מארזים!
גרפתי אין סוף של מחמאות בכל הזמנה מחדש.
כל לקוח שרכש חזר ורכש שוב!
בכל חג או אירוע משפחתי היו מחכים שאגיע רק כדי להנות מקינוחים טעימים!
ומה אני אגיד לך?
הקלאסיות תמיד מנצחות!!! (חכי יש טוויסט 😉)
אז נכון, זה לא הגיע בקלות.
היו הרבה כשלונות בדרך, המון עוגות שצנחו, גלשו וקרסו,
עוגיות שהתייבשו, מילוי שנספג או זלג לכל כיוון ועוד…
למדתי בדרך הקשה והארוכה.
נכנסתי למטבח אחרי שפיטרו אותי מהעבודה בהריון בחודש חמישי.
מי יקבל אותי לעבודה בחוץ עם בטן של הריון?
ומה בדיוק אני אמורה לעשות עם עצמי ימים שלמים בבית?
התחלתי לעשות נסיונות ללא הפסקה!
עד שהצלחתי!
ועל הדרך גם התאהבתי באפייה🥰
ואז הגיעו המחמאות מחברים ממשפחה
התחלתי למכור ומשם הכל היסטוריה🙌🏻
עכשיו תקשיבי טוב,
כי אני צריכה לשתף אותך במשהו!
זה נכון שהרשת מוצפת בסרטונים ובמתכונים בכמויות!
וכמו רולטה כל פעם מחדש את מגרילה איזה מתכון להכין לחג או אירוע משפחתי,
את נכנסת לסרטון ואומרת ״זה נראה לי טעים״, את זה אני אכין.
אבל בטח שמת לב כבר שברשת הכל רץ כל כך מהר,
ולפני שהספקת לקלוט מה נכנס לקערה כבר נגמר הסרטון.
זה נראה כל כך פשוט ב-30 שניות, אז את רצה למטבח לנסות להכין
והופ!
אצלך הבצק נדבק למשטח,
הביצים בכלל לא הוקצפו כמו שהיה בסרטון
והעוגה שהייתה בדיוק 40 דקות בתנור, כמו שהיה כתוב, עדיין צנחה!!!!
למה לי זה לא הולך???
זה במקרה הטוב☝🏻
במקרה הפחות טוב-
את תוציאי מאות שקלים על קניית עוגות תעשייתיות בחוץ
שאולי נראות טוב
אבל בביס תגלי שהן מפוצצות בסוכר, חומרים משמרים ומה לא…
אני כאן להגיד לך –
זה נגמר.
בדיוק בגלל זה החלטתי ליצור את הסדנה הכי פרקטית לעוגות בחושות ועוגיות!
ואגלה לך סוד🤫
הן כל כך פשוטות להכנה,
אבל אני אלמד אותך איך בכמה ״טיפולים קוסמטיים״ – אנחנו הופכות אותן לדיבור של השולחן!!!
ואף אחד לא יאמין שהיית מינימום זמן במטבח והוצאת את העוגות המטריפות האלו.
בסדנה תקבלי תשובות לכל השאלות הבאות:
ואחרי שתעברי את הסדנה?
הביטחון שלך יהיה בשמיים!
כי הרגע שבו תגישי את העוגות שהכנת לשולחן האורחים (כולל בעלך) יתענגו על כל ביס
ורק ירעיפו עלייך מחמאות-
הווווו אין אין רגע כזה!!
אז מה אנחנו הולכות ללמוד בסדנה?
ועם כל הפרקים המטורפים האלה
עדיין הכנתי במיוחד בשבילך פרקי בונוס שהולכים לעשות לך חיים קלים!
ובתכל'ס, זה מה שתקבלי בקורס:
וזה לא הכל!
ברכישת הקורס את מקבלת גם את כל הבונוסים האלה ללא עלות:
זה מה שאומרים על הקורס שלי:
עכשיו את בטח שואלת את עצמך:
מה ההשקעה שלי בסדנה המטורפת הזו?
כשאני התחלתי בעולם האפייה,
לא היה לי כסף אפילו לקנות את הקורס הכי הכי בסיסי.
הייתי לבד!
אבל הבנתי שהפער ביני ובין אותם האנשים שאני רואה באינסטגרם
שמגיעים לקינוחים מטריפים –
הוא רק קצת ידע.
אז נשכתי שפתיים, שמתי סינר והתחלתי לאפות יום-יום.
לא לקחתי שום סדנה או הכשרה,
ועשיתי המון המון ניסויים, טעויות וחומרים שהלכו לפח.
הגעתי מהמקום הכי נמוך,
והשקעתי המון דם, יזע ודמעות עד שהגעתי לרמה שבה אני נמצאת היום.
ועכשיו אני רוצה לתת לך על מגש של כסף את כל מה שלמדתי.
את העקרונות, את הכלים, את הידע ואת הביטחון כדי שתוכלי לאפות בקלות
ולהגיע לתוצאות מדהימות,
לא משנה מה כתוב במתכון
ולא משנה מה הרמה שלך היום.
אז כדי להנגיש לך את כל הידע והסודות שלי
הורדתי את המחיר ב50%
אבל…
בגלל שאני יודעת שהקורס הזה הולך לשנות לך את כל מה שחשבת או הרגשת לגבי אפייה
והמטרה והערך שלי היא שכמה שיותר נשים יהיו חלק מהידע שיש לי להעניק לעולם –
החלטתי לתת הטבה נוספת לזמן מוגבל
ולהשיק את הסדנה
כולל כל הבונוסים השווים שמחכים לך!
המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון למחיר המקורי (397 ש"ח) ללא כל הודעה מוקדמת.
לרכישה מאובטחת במחיר השקה בלעדי
*ניתן לשלם גם בפייבוקס או בביט
ממש לא!
את כל המתכונים שנלמד בסדנה את יכולה להכין עם הציוד הכי בסיסי שכבר יש לך בבית.
לא חייב שיהיה לך כלים מיוחדים, תוכלי גם להשתמש במטרפה או במיקסר ידני.
בטח! תהיה לך גישה לקבוצת וואטסאפ סגורה איתי ועם משתתפות נוספות,
ואני כמובן אענה על כל שאלה שיש לך ואהיה כאן לצידך.
אז האמת היא שיש 2 סיבות:
בסדנה פרונטלית אני יכולה לתת מהידע שלי רק למספר קטן ומצומצם של משתתפות, וגם העלות לכל משתתפת תהיה גבוהה.
בסדנה פרונטלית של 4-5 שעות המוח לא יכול להכיל כמות כל כך גדולה של חומר ולזכור אותו, מה שאומר שברגע שתחזרי הביתה-
במקרה הטוב את תזכרי חצי מהדברים שלמדת!
בגלל זה החלטתי להביא לך את הסדנה בפורמט דיגיטלי.
מה שאומר שאת יכולה לצפות מתי שבא לך, איפה שבא לך, לעצור, להחזיר אחורה אם לא הבנת משהו, לשאול אותי שאלות,
את אפילו יכולה להכין ביחד איתי את המתכון!
וזה לעולם לא יכול לקרות באף סדנה פרונטלית.
בנוסף, המחיר של הסדנה הדיגיטלית הוא נמוך מאוד בהשוואה לערך שאת מקבלת, וזה היתרון הגדול של הדיגיטל.
ממש לא!
99% מהמתכונים הם ממרכיבים בסיסיים שבטוח יש לך במקרר ואין סופר שלא ניתן למצוא אותם בו.
כן!
הסדנה קלה ופשוטה להבנה, ואפשר לעצור, לחזור אחורה, לשאול שאלות וכו'.
ככה שאת יכולה ללמוד בקצב שלך, וזה עוזר במיוחד אם יש לך הפרעת קשב.
בטח!
את יכולה לבחור באופציה "אני רוצה להרשם" ולתת את הפרטים של מי שאת רוצה להעניק לה את הסדנה במתנה.
היא תקבל גישה לסדנה ולכל הבונוסים ללא עלות נוספת.
ברכישת הסדנה את מקבלת גישה לכל החיים לכל הסרטונים והחומרים של הסדנה,
ככה שאת יכולה לרכוש היום ולהתחיל מתי שנוח לך.
אם תקפידי על כל מה שאספר לך, אין סיבה שלא תצליחי כבר בפעם הראשונה!
וגם אם לא בפעם הראשונה, אני תמיד זמינה בשבילך עד שתגיעי לתוצאה מושלמת🙂